Dec 7, 2011, 10:51 AM

Разговор 

  Poetry » Love
451 1 3

- Добре ли си? Изглеждаш... обичана.

- ...

- Щастлива ли си най- накрая?

- Сега имам много повече от щастие.

- Кой не е щастлив, когато е обичан, а ?

- Не ми цитирай Екзюпери...

- Сега ще кажеш, че не разбирам, нали?

- Много са истините, но за теб те са други.

- Сега на умна ли се правиш?

- Поне не задавам въпроси.

- Не ми се говори с теб.

- Не ми се усмихва фалшиво.

- Ужасна си, знаеш ли?...

- Но ме обичаш. :)

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??