Jul 13, 2012, 1:26 PM

Разхождаше 

  Poetry » White poetry
721 0 2

Разхождаше

 

разхождаше безсрамно

тя бялата си кожа

под палещото слънце

като дантелено бельо

като непокрито мляко

в очакване на срамни погледи

 

 

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??