Разкажи ми
за криви хоризонти
и за слънце,
оплетено в пръстите
на двама влюбени;
разкажи ми
за есенните листа,
които ни сипят
с капки от
останал по тях
пролетен дъжд;
разкажи ми
за вкуса на устните ми
и за ледения ми дъх
през зимата...
Разказвай!
Ще те слушам цяла година.
© С. С. All rights reserved.