Sep 5, 2009, 7:16 PM

Разказвам те 

  Poetry
624 0 11

 


от всички те скрих

и от себе си искам

не те гледам

не те чувам

от мислите си те гоня дори

но май не успявам

разказвах те

не ти ли стигна

че все измежду думите ми

продължаваш да надничаш

нали

приказките не се сбъдват

само понякога

мечтите

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??