Apr 22, 2009, 12:33 PM

Различия 

  Poetry » White poetry
452 0 3

Стари времена

в есен заспиваща,

паднали листа,

телена ограда,

селска къща,

печка на дърва,

стенен часовник,

шевна машина,

антикварни нрави,

остаряли лица...

... резервирани мисли,

родителски капризи,

избор направен,

закостеняла съдба.

 

Модерни времена

в пролет пробуждаща,

магистрален път,

светещи реклами,

скорости високи,

шумни дискотеки,

разчупена музика,

освободени танци,

разкрепостени нрави,

влюбени лица...

... полудели мисли,

младост безумна,

последствия предизвикани,

преплетена съдба.

 

© Славка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??