Стари времена
в есен заспиваща,
паднали листа,
телена ограда,
селска къща,
печка на дърва,
стенен часовник,
шевна машина,
антикварни нрави,
остаряли лица...
... резервирани мисли,
родителски капризи,
избор направен,
закостеняла съдба.
Модерни времена
в пролет пробуждаща,
магистрален път,
светещи реклами,
скорости високи,
шумни дискотеки,
разчупена музика,
освободени танци,
разкрепостени нрави,
влюбени лица...
... полудели мисли,
младост безумна,
последствия предизвикани,
преплетена съдба.
© Славка Всички права запазени