С какво виновна съм, че съм такава,
а ти така различен си от мен?
Защо животът е с мен така суров,
защо ме кара да мечтая,
а после да си патя от това?
С какво виновна съм, че не разбираш
и че ме ревнуваш даже от дъжда?
Защо убиваш ме с твойта ревност,
защо ме караш да не спя,
а после пак при мене тичаш?
С какво виновна съм, че те обичам
и само ти си ми в ума?
...............................................................
Обича те! Не мога да го крия.
Обичам те и винаги ще е така!
28.05.2008 година
© Радка Йорданова All rights reserved.