Jun 23, 2017, 10:39 AM  

Различна съм 

  Poetry » Civilian
336 2 9

Различна съм и често съм сама

сред своите чужда, при другите една.

В лъжите спира само мрак тъма,

истината искам да погледна.

 

Борба за власт, надмощие! Времена...

Моят магазин е затворен и не продавам.

Мечтите ми никой не  разбра. Старина...

На моята гара с въздишка оставам.

 

Сърцето ми разкъсват някога на две,

искат, и искат да ги подкрепя.

Не питат дали можеш, какво мигът ти взе?

Лабиринтът в лъжа, пътеката не следя.

 

Различна съм и вярата си пазя.

Моята сила никому не ще я дам.

Изправена умирам, но не  ще да лазя.

Честа си, чувствата, няма да продам!

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??