Jun 11, 2018, 10:47 PM

Различната 

  Poetry » Love
317 0 1

Когато съм добра
се разпръсквам
като утринна роса

или като дъжд на пролет.

Когато съм добра
влизам в кошера
и пчелите ме пълнят с мед
уханен като детска кожа.

Когато съм лоша
ставам суша,

която цепи земята.

Ставам вятър, който смразява дъхът.

-------------

Не съм винаги огнено лято,

а понякога съм нежен лъх...

© Слава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??