Nov 9, 2008, 11:55 AM

Разля се помежду ни... 

  Poetry » Love
946 0 36

Разля се помежду ни

безумна тишина...

Простихме си. Без думи.

Виновни. Без вина.

 

Болеше. Чак до дъно...

В душите потъмня.

Простихме се. Безмълвно.

Невинни. До вина.

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??