Feb 18, 2020, 12:52 PM

Разминаване 

  Poetry » Love
388 0 0

 

Не ме въвличай в твоя филм –

там дебне Тарантино.

Стрелби, бекграунд с гнус и кръв,

мачизъм, реплики неприемливи.

Не бива. Спомените са мечта,

подир отбой – отсрочка.

Дълбае тънкото длето сърца,

по нови рани – стара плоча.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??