18.02.2020 г., 12:52 ч.

Разминаване 

  Поезия » Любовна
379 0 0

 

Не ме въвличай в твоя филм –

там дебне Тарантино.

Стрелби, бекграунд с гнус и кръв,

мачизъм, реплики неприемливи.

Не бива. Спомените са мечта,

подир отбой – отсрочка.

Дълбае тънкото длето сърца,

по нови рани – стара плоча.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??