May 2, 2011, 10:48 PM

Размотавам... 

  Poetry
589 0 9

Намотавам тъгата

на лакът от мисли

и я стягам на възел...

Разрязвам вината

на късчета истини

и отвързвам

пленените рими,

думите неизречени,

ранената вяра,

гладната свобода...

Размотавам съдбата

от кълбото на Кармата

и засявам

в най-силните чувства

стиха...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??