2.05.2011 г., 22:48 ч.

Размотавам... 

  Поезия
591 0 9

Намотавам тъгата

на лакът от мисли

и я стягам на възел...

Разрязвам вината

на късчета истини

и отвързвам

пленените рими,

думите неизречени,

ранената вяра,

гладната свобода...

Размотавам съдбата

от кълбото на Кармата

и засявам

в най-силните чувства

стиха...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??