Nov 5, 2009, 3:19 PM

Разтичах се да търся орхидеи 

  Poetry » Phylosophy
680 0 27

Разтичах се да търся орхидеи

в дебели, неприходни снегове!

 

В зениците корави на злодея

усетила съм поглед на дете!

 

Сред пясъчните дюни ще избликне

по вярата ми изворна вода!

 

Сърната леопарда ще обикне!

 

Дъгата ще изгрее през нощта!

 

Крадецът ще се върне да остави

и повече, отколкото е взел!

 

А грешникът, когато се разкае,

ще разбере, че Бог го приел!

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??