Feb 17, 2010, 9:49 AM

Реална приказка 

  Poetry » Humour
534 0 2

Реална приказка


С червени рози, оставени
на вратата отпред
и с усмивка на лице
ще те чака най-напред!

Прегръдка нежна,
дарена с любов
- „Повярвай”, той на всичко
за тебе е готов!

И мили думи
за теб да реди,
и в яма с бодли
зарад любовта ви да лежи!

„С желание” сърцето си
за теб ще даде,
но това е било
някога само в приказките,
Мило мое дете!

© Цветослава Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??