May 7, 2023, 1:35 PM

Реалност 

  Poetry » Love
312 1 0


Мечтая да те целувам нежно, пред погледа на безброй звезди!
Да се гледаме влюбено, а те да се отразяват в нашите очи!
Мечтая да те прегърна дори в най-гъстата гора!
А тя със своите клони да милва нежно и дълбоко нашата душа!
Мечтая да се хванем за ръце, като децата!
И да нагазим до колене, отстрани...в реката!
Да се смеем заедно и на най-малките неща!
Да променяме, без да знаем, наоколо света!
Мечта!?
Всъщност...това е...реалността!

© Малин Милков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??