REBORN!
Последният изстрел отекна,
не оставиха нито следа,
слънцето парещо пекна
и какво от това?
Не ще се върнат братята!
Ножовете, с кръв напоени,
лежат забити в пръстта,
с тях засадено барутното семе
на една без смисъл война!
И в тази пустош
с кръст украсена,
начало след тежката зима
на ера от тяхната смърт породена
с призива нов: "Ний сме тук! Нас ни има!
Наша бе тази победа!"
09.03.2015г.
© Дилян Георгиев All rights reserved.