Nov 9, 2020, 1:15 AM

Режими 

  Poetry » Epigrams
293 0 2

Забележка от учителски

дневник гласи, че правовата

държава посочва ту един, ту друг.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??