Светлана иска да ме издере!
А Зина - в барчето - ме зашамари!
И Дарчето -
уж се познаваме добре,
заплахи сто върху главата ми стовари!
Реших
да го напусна този сайт -
тук дамите не знаят "Да!" да казват!
Където и да съм потропал досега -
навсякъде все лакът ми показват!
Защо ми трябва
да събирам срам,
да страдам от любов и да ревнувам!?
Но как да го напусна,
като знам
Писателчето как ще тържествува!
© Ангел Чортов All rights reserved.
А сега урок! Когато един дипломат каже "ДА", той казва "Може би". Когато каже "Може би" казва "Не". Ако един дипломат каже "Не", той не е никакъв дипломат! Когато една жена каже "Не", значи казва "Може би". Когато каже "Може би", това значи "Да". Ако една жена каже "Да", тя не е истинска жена! И ти го знаеш, не се прави!!!