Jun 19, 2011, 9:38 PM

Резонанс 

  Poetry » Love
686 0 1

Резонанс

Аз и Ти - Ние
Във Теб и в Мен- в Нас

Аз във Теб –
и Ти в Мен – Едно

Докосвам Теб
И ти докосваш Мен – Разливане

Познавам Те
Позна Ме – Познато

Желая Те
Желаеш Ме – За Живот

Дарявам Те
Даряваш Ме – Отворени

Аз Изгубвам се – в Теб
Ти изгуби се - в Мен – Изгубени

Гледам през Теб – и виждам се пак
Гледаш през Мен – Себе си – Преоткрити

Ние Сме Заедно –
Аз и Ти е станало Нищо – Обединени

Ние Сме Всичко – От Нищото

Довери ми се – ето Ме...
Доверявам ти се – в Съюз

Имам Те
Имаш Ме – Изпълване

Прегръщам Те
Прегърни Ме – Обич

Пулсираш в Мен
Пулсирам в Теб – Резонанс

Любовта е Резонанс
Ние - Отношение

© Веселин Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??