Oct 11, 2017, 1:40 PM

Ридание 

  Poetry » Free verse
875 0 3

Знаеш ли,

аз разбивам мечти!

Ето, там,

при скалата се срути една.

Падат с нея отломки-сълзи

и потъват в море-тишина.

 

Знаеш ли,

аз разбивам мечти!

Гръмовно небето 

отвръща ми.

И горещо ридаят звезди

като мене горчилка  преглъщат.

© Диана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??