Знаеш ли,
аз разбивам мечти!
Ето, там,
при скалата се срути една.
Падат с нея отломки-сълзи
и потъват в море-тишина.
Знаеш ли,
аз разбивам мечти!
Гръмовно небето
отвръща ми.
И горещо ридаят звезди
като мене горчилка преглъщат.
© Диана Иванова Всички права запазени