Aug 18, 2016, 12:13 AM

Римушка за разтушка – 4 (Кьорфишек) 

  Poetry » Humour
654 0 14

Най-лесно в мътната вода

лови се риба – ето на,

на въдицата ми шаран

се хвана – мазен, обигран!

Тъй всяко глупаво конте

си мисли, че велико е,

а то – бездарен егоист,

нещастник жалък, нихилист,

помислило се за човек,

кълве... на празен кьорфишек!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??