Aug 25, 2016, 8:54 PM  

Римушка за разтушка – 7 (Еволюция) 

  Poetry » Humour
409 0 13

В човек се е превърнала маймуната,

та маймуноподобните са много –

но който стъпи горе, на трибуната,

прохожда като висше двуеного!

 

И се изкачва още по-нагоре –

привличат го високите етажи!

Е, може малко да се поозори,

но, стигне ли върха, е много важен!

 

Защото бързо там еволюира!

А множеството маймуноподобни,

гласувайки, отново го избират –

едничко, на което са способни!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??