Призовавам всички духове,
магьосници, орисници -
завържете черни слухове,
запейте бели измислици!
Призовете луди урагани,
от окото на циклона - силата
и с тези яки ятагани
посечете жилата
на мойта грешна орисия -
да живея на версия
в тази глуха прокопсия
на тъмната магия...
Хайде - завъртете талисмана,
заменете амулета,
за да мога да го хвана,
да се завърти към мен късмета,
че животът ми да скочи
лудо горе до звездите,
гиздав смях да се източи
до косите на върбите.
И венец от бели маргаритки
да блести ми на главата.
Да ви подаря усмивки
и да я прегърна - тази, тъй жадувана -
съдбата!
© Румяна All rights reserved.