Рисувам
Рисувам с очи, докосвам те с поглед.
Разделям света и търся спасение.
Рисувам години... религии.
Милостиня не искам, а само молитва.
Рисувам те нежно със ръце и вълнение.
Събирам земя и смирение.
Рисувам по спомен... страст... суета.
Показвам цветя... вплетени в огън.
Рисувам по тялото ти... нежност и страст.
Раздавам желание, свобода, изкушение.
Рисувам любов и само любов.
Юлиано
© Юлиано Кръстев All rights reserved.