Dec 5, 2021, 2:16 AM

Рисувам те навсякъде с любов 

  Poetry » Love
1021 5 5

    Рисувам те навсякъде с любов -

в действителност, в мечтите и в съня,

и твоя образ винаги е нов,

и все си ти - любимата жена.

 

Не те затварям в рамки от дърво - 

    рисувам те навсякъде с любов.

Не искам да си мое божество,

а обичта ми с нежен благослов.

 

Да следвам вярно чудният ти зов

е повече от смисъл и стремеж.

    Рисувам те навсякъде с любов,

възхвалям те със пламенен копнеж.

 

Съдбата сценарист и строг критик

поглежда пак със взора си суров,

но аз не бих се спрял дори за миг -

    рисувам те навсякъде с любов.

 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??