Jul 28, 2016, 11:59 PM

Рисуваш ме 

  Poetry » Love
326 0 1

Рисуваш ме

 

Обичам те. Както никого, досега.

Ти ме рисуваш със краски.

Телата ни извиват се като дъга,

зажаднели за ласки.

 

Ръцете ни, от студ претръпнали,

се вплитат.

Погледите, със плам изтръпнали,

се преплитат.

 

Коленете, от грижи очукани,

се присвиват.

Устните, от жажда напукани,

се сливат.

 

Сърцата ни, самотни скитници,

във ритъм пеят.

Душите ни, бъдещи пътници,

благоговеят.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Образно и живо - любовна лирика, която харесах!
    Поздравление и лека вечер!
Random works
: ??:??