Jan 2, 2013, 9:18 PM

Робот 

  Poetry » Other
357 0 0

Глупави схеми за щастие,

механизъм, наречен живот.

Съдбата показва пристрастие,

човекът е станал робот!

 

Думи, изгубили смисъл,

движения грубо заучени.

С мастило творецът е писал,

а тук на печат са научени.

 

Извратено научно познание

лишава същностни добродетели,

излиза моралът в издание

и душите ни бяха свидетели.

 

 

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??