Dec 27, 2008, 8:57 AM

Роди ме!... 

  Poetry » Phylosophy
660 0 15
 

                  Роди ме!...

Краища. На време. И пространство.
Среща - криптограмна неизвестност...
Измерение - пречупено и с рани,
душите - обиталищата местят!...

Мястото на среща е словесно.
Телата - с полюси себични,
Любов, да ме убиваш ти е лесно -
роди ме - в нечие обичане!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??