May 17, 2016, 10:22 PM

Родна реч 2 

  Poetry » Civilian
223 0 0

Родна реч чудесна -

реч на народната песна,

реч на Аспарух и Крума,

реч на хубавата дума,

 

каква радост носиш в сърцата

и на големите, и на децата,

кой те не люби и почита,

кога говори, пише или книга прочита!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??