Aug 16, 2008, 12:41 PM

Рога 

  Poetry » Other
540 0 6
Рога

По въжен мост опасен,
вятър го клати,
но аз съм безстрашен
и прекосих при жена ти.

Ти, като всеки тъп съпруг,
душата и скри под камара боклук,
дълбок ров около нея изкопа,
после, доволен, спокойно заспа.

И не знаеш, че всяка жена
притежава въжен мост за рова,
а за боклуците - вълшебна метла!

И събирай поука,
че по моста вика ме тя,
че метейки боклука,
намерила е рога!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??