16 авг. 2008 г., 12:41

Рога 

  Поэзия » Другая
542 0 6
Рога

По въжен мост опасен,
вятър го клати,
но аз съм безстрашен
и прекосих при жена ти.

Ти, като всеки тъп съпруг,
душата и скри под камара боклук,
дълбок ров около нея изкопа,
после, доволен, спокойно заспа.

И не знаеш, че всяка жена
притежава въжен мост за рова,
а за боклуците - вълшебна метла!

И събирай поука,
че по моста вика ме тя,
че метейки боклука,
намерила е рога!

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??