Aug 5, 2017, 12:34 PM

Рожденият ми ден... 

  Poetry » Love
434 6 6


Рожденият ми ден...

 

От никого не скрих за любовта си
пред целия си свят го изкрещях
а трябваше, а трябваше да пазя
и само да прегръщам в тишина...

 

И сякаш някой завидя ми
за щастие, в което полетях
облизвах с мъка тежките си рани
от болката, че теб не изживях..

 

Но аз те нося там в сърцето
и някога ще чуя как тупти.
Когато те целуна ще засветя
когато ще се любим. Ще мълчим...

 

За днес подаръци получих –
най-хубави сърдечни пожелания.
От теб го чух, че ще се случи!
Най-чаканото някога признание...

 

А тази сутрин, като в есен
живот, че ми е дала, за да дишам
на майка подарих градинско цвете
защото ме роди да те обичам!...

 

Danny Diester
18.07.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??