Dec 20, 2011, 11:08 AM

Рождество Любово в автоморга 

  Poetry » Love
495 0 0

В кабрио "Форд"
целувка бикфордова.
Сняг от горещи очаквания
върху клепачи от синьо-студени пламъци.
В цилиндъра на магьосника
бенгалски тигри стигат горна мъртва точка,
прескачат звезди между пръстите
и вместо свещи по елхата,
разстоянието между нас
сегмент, след сегмент се топи,

а G-айките на удоволствието

изгарят на ауспуха в крематориума

и сажди грях от черния дим

татурират по крилата на голо амурче - Fata morgana.

Мираж за Рождество Любово в автоморга!






© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??