Dec 11, 2009, 11:06 PM

Романтично 

  Poetry » Humour
489 0 2

(из цикъла „Вицове в рими”)

След няколко години брак
налегна ги голяма скука,
изчезна всякакъв мерак
в леглото. Сериали, клюки
в телевизионния ефир
вълнуваха ги само вече.
И ето, за да има мир
ù хрумна романтична вечер
да изживеят с него само,
с цветя и мигове горещи.
Приготви тя меню за двама,
стотина ароматни свещи
запали, нощница облече -
прозрачна... Бе перфектна вечер...
В леглото гушкаха се вече,
когато тя; „ Духни – му рече –
свещите”... и мигът отмина...
Свещите бяха май стотина!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??