Apr 11, 2021, 10:43 PM

Романтик 

  Poetry » Love
265 0 0

Романтиката крие се в това, сърцето мое да обича цял живот една единствена жена.
Тя на мен, любов да ми дари, че за нищо друго да не мисля и сърцето ми за нея да крещи.

 

Две души в едно да станем двама.
Ти и аз да се обичаме и трети между нас да няма.
Във облаците от любов да полетим и всяка, мъка, радост или пък тревога с теб да споделим.

 

Може би това семейство се нарича.
Когато жертва за човек любим направиш щом сърцето го обича.
За такова щастие със теб мечтая, не богатства и коли.
Само да си с мен това желая, защото те обичам запомни. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??