Как целият живот
е просто... блян:
мечти, илюзии
и куп химери.
Действителността
е обръч завъртян,
разочарования, тъга
зад плътни двери...
И всеки ден
е толкова различен,
с различни
ценности дори:
за някои любов
и порив романтичен,
за други - само
бизнес и пари!
Светът тълпа е шумна
и тъй цветна,
разнообразна,
шарена заря
и в нея аз не търся друго,
не, не съм суетна....
Търся само...
романтичната душа!
© Nina Toshich All rights reserved.
Романтичната душа е всичко на света !
Хареса ми !
Успех ти желая!Лек ден !