8.06.2010 г., 10:15 ч.

Романтика... 

  Поезия » Друга
813 0 6

Как целият живот

е просто... блян:

мечти, илюзии

и куп химери.

Действителността

е обръч завъртян,

разочарования, тъга

зад плътни двери...

 

И всеки ден

е толкова различен,

с различни

ценности дори:

за някои любов

и порив романтичен,

за други - само

бизнес и пари!

 

Светът тълпа е шумна

и тъй цветна,

разнообразна,

шарена заря

и в нея аз не търся друго,

не, не съм суетна....

Търся само...

романтичната душа!

 

 

 

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??