Mar 4, 2016, 6:43 PM  

Рози 

  Poetry » Love
357 0 0

В унес от пролетта,

що светлина ми носи,

аз копнея за красота -

девойка, обкичена с рози.

 

Сама роза сред тревите,

тя носи ми мечтите

за съвършенство и чистота -

това е любовта.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??