Jun 21, 2009, 5:36 PM

Розова мъглявина 

  Poetry » Love
455 0 0

Радостта открих в твоите очи.
Мъката си ти пак там, в очите, скри...
Страстта открих в твоите ръце,
устните твои за миг са мои.
Усещам пулса на влюбеното ти сърце,
а после...

Нежна тишина и розова мъглявина.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??