Oct 24, 2012, 8:25 PM

Ръцете болят ме 

  Poetry » Other
520 0 1

В изминали дълги години

ръцете болят ме не мога да пиша.

Тогава последно накратко написах:

"- И отново в мечти да летим!".

 

Различия няма, поглед наоколо,

тъга от усмивки превити,

той се покланя и покорно повдига

главата в стремежи напразно открити.

 

Смехът му е тъжен, 

но смелост изпълва го целият.

С едното радостно гледа

как с другото плаче големият.

 

В безмислени тъжни години

от радост отново потрепнал,

смислено раждат причини

в листа мастилен увехнал.

 

LIKADEVONEN (17.07.2012г. 19:08ч.)

 

 

 


© Илия Деведжиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??