Dec 28, 2005, 9:02 PM

С.Б.И.М. 

  Poetry
621 0 1
С.Б.И.М. - Скапана Банална Иронична Меланхолия

Меланхолия,
агония,
защото няма смисъл от поредната ирония.
Оня
долния,
‘дето е решил че е за винаги покорния.
Дори и след тревата
и след рима прокълната,
най-добрата муза си остава пак сдухнята.
Няма к’во да кажа
и дори да се омажа,
думите ще дойдат, чувството се винаги обажда
с бесен вик
и във своя пик,
това е моя отклик
отварям аз бутик
със настроение
по мое усмотрение,
някакво шептенйе
това е мойто мнение -
цяло вдъхновение.
Аз не съм гения,
който ще направи това поредно отстъпление.
Кофти настроение,
кофти усмотрение,
всеки да приема, че такъв съм по рождение.
Откровение голямо
с римата разпрано,
се превръща толкова рано
в нещо толкова банално…

(to be continued some day, some time)

Kamo the Skapan

© Камо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хаха. казал си някои очебодни истини.краят се е получил яко.
    Обещал си продължение!
Random works
: ??:??