Jan 11, 2006, 8:08 PM

С надежда за нещастие 

  Poetry
787 0 1
Днес отново вмирисах себе си на пот,
пренебрегнах красотата на деня,
блъснах главата си в стената,
накарах света да ме мрази...
така както го мразя аз

Днес отново се похледнах в огледалото
с надеждата да видя там полу-бог
и не открих нищо подобно...

Днес отново не ми хареса началото,
не ми хареса средата,
не ми харесва и краят сега...

Утре ще си счупя огледалото...
за да бъда седем години нещастен...

© Атанас Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??