Mar 6, 2011, 9:13 PM

С нас бъди, любов! 

  Poetry » Love
584 0 3

 

 

       Любовта е нужна, любовта ни трябва,

       както са ни нужни

                                       и солта, и хляба.

       Тя живота вечен ражда на земята.

       Без любов не можем,

                                        любовта е свята!

 

 

       Любовта е нежно и прекрасно чувство.

       Да гори докрая,

                                   сложно е изкуство.

       Без любов животът ни е невъзможен.

       С нас бъди, любов,

                                във този свят тревожен!

 

 

       С огъня си вечен ти, любов, дари ни!

       Да топи в сърцата

                                        снежните лавини!

       С теб ни е добре и пътят ни е лесен!

       С нас бъди, любов,

                                    дори и в късна есен!

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??