Jan 13, 2010, 8:32 PM

С отворени очи 

  Poetry » Humour
464 0 9

(из цикъла „Вицове в рими”)

На чаша капучино две мадами
говорят си за секс. Едната пита:
„Когато, мила, любите се двама,
ти гледаш ли мъжете във очите?”

„О, случи ми се, миличка, веднъж.
И беше страшно!” „Що така бе, злато?”
„Когато ги отворих, моят мъж
ме гледаше, изправен до вратата!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??