Feb 11, 2008, 9:40 PM

С поглед 

  Poetry » Love
651 0 5

ще дойдеш ли

във тиха вечер
когато звездите са
разплакани
а луната е свенливо скрита
и щурците от студ
са онемели

ще дойдеш ли
със поглед
да ме стоплиш


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??