Oct 13, 2009, 1:50 PM

С последни сили 

  Poetry » Other
622 0 1

Изгонвам мечти,
пресушавам сълзи,
усмивка изтривам,
любовта осмивам,
цинизми говоря,
с никой не споря,
себе си скривам,
в черупка изгнивам,
сънища изгарям,
предразсъдъци събарям,
на желания се отдавам,
спирам на части да се раздавам.

Избор един
пред мене остава.
Избор един
живота връща във ада.
Избор един
волята стопява.
Избор един -
мракът приближава.
Избор един
прозира моята душа.
Избор един – 
малка лъжичка и тънка игла.

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??