Jun 23, 2006, 7:16 AM

С последните сълзи... 

  Poetry
921 0 4
Това бяха последните сълзи,
които роня заради теб!
Стига си ме мъчил,незнаеш ли,
че и аз имам душа?!
Престани.остави ме!
Ти беше човека,когото
исках преди!
Но вече не ,вече всичко свърши!
престани да ме гледаш
с онзи поглед,стига!
Аз съм друга,ти също,
затова слагам точка!
Забрави ме,забрави че съществувам,
забрави всичко и ми помогни да забравя и аз.
Защо пак плача?
Защо сълзите пак се стичат бавно по лицето ми?
Имай малко милост и остави душата ми,
само тя остана чиста.
Остави сърцето ми,остави поне то да тупти,
да ме държи жива.
Това е последната ми молба.
Това са последните ми сълзи,
с които ще сложа край!
И нашата история ще сварши тук и сега.
Беше красиво всичко преди,
но това е минало,а миналото е спомен.
Сега съм друга и ще бъда без теб.
Ще търся щастието и любовта другаде,
някъде по своя път...
Всичко свършва сега,с последните сълзи...
Аз съм щастлива,
бъди щастлив и ти!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??